Consorci de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de Mallorca

Nova pàgina web de TIC Mallorca

El departament web possa en marxa la nova web de TIC Mallorca. Desenvolupada amb el nou gestor de continguts Drupal 7

Drupal és un programa lliure, amb llicència GNU/GPL, escrit en PHP, desenvolupat i mantingut per una activa comunitat d’usuaris. Destaca per la qualitat del seu codi i
de les pàgines generades, el respecte dels estàndards del web, i un èmfasi especial en la usabilitat i consistència de tot el sistema.

Drupal és un sistema de gestió de contingut modular multipropòsit i molt configurable que permet publicar articles, imatges, o altres arxius i serveis afegits com fòrums, enquestes, votacions, blogs i administració d’usuaris i permisos.

Drupal és un sistema dinàmic: en lloc d’emmagatzemar els seus continguts en arxius estàtics en el sistema de fitxers del servidor de forma fixa, el contingut textual de les pàgines i altres configuracions són emmagatzemats en una base de dades i s’editen utilitzant un entorn Web.

El disseny de Drupal és especialment idoni per construir i gestionar comunitats a Internet. No obstant això, la seva flexibilitat i adaptabilitat, així com la gran quantitat de mòduls addicionals disponibles, fa que sigui adequat per realitzar molts tipus diferents de lloc web.

Data de publicació: 
dimarts, 1 octubre, 2013